Inapoi

Intrebari frecvente

Intrebare: Cat costa un curs?

Raspuns: Cursurile organizate in cadrul proiectului “Program national de formare profesionala a specialistilor si intermediarilor din asigurari”, ID 49461, sunt gratuite. Participantii nu platesc taxa de participare si nici contravaloarea suportului de curs.

 

Intrebare: La cate cursuri pot participa?

Raspuns: O persoana poate participa la un singur curs organizat in cadrul proiectului in functie de categoria grupului tinta din care face parte (angajati, manageri, persoane fizice). Este important de retinut ca inscrierea se face urmand procedura descrisa in meniul "Cum ma inscriu", prioritate avand persoanele care indeplinesc criteriile detaliate in aceasta.

 

Intrebare: In ce consta examenul de certificare?

Raspuns: La finele fiecarui curs, fiecare participant sustine un examen in vederea primirii certificatului de absolvire a cursului. Examenul consta in sustinerea unui test-grila. Obtinerea certificatului de absolvire a cursului este posibila daca participantul obtine minim 19 puncte din maxim 25 puncte posibile.

 

In ce regiune pot participa la cursuri?

Raspuns: O persoana poate participa doar la cursuri organizate in regiunea in care isi are domiciliul. Acesta din urma va fi demonstrat la inscrierea la cursuri cu act de identitate sau cu document provenind de la autoritatile responsabile cu evidenta populatiei. Ca exceptie, o persoana poate participa la cursuri in alta regiune decat cea de domiciliu, sub conditia ca locul de munca sa fie in regiunea unde doreste a realiza cursul.

Newsletter

Pentru a fi la curent cu toate informatiile furnizate de Imasig.ro, va puteti abona la newsletterul nostru.

Ma abonez

Stiri & Evenimente

Comunicat de presa finalizare proiect Publicat pe 5 decembrie 2013

Fundatia Institutul de Management in Asigurari are placerea sa anunte finalizarea proiectului...

Peste 8.000 de participanti la cursurile de formare din domeniul asigurarilor finantate de Uniunea Europeana Publicat pe 6 noiembrie 2013

Fundatia Institutul de Management in Asigurari (IMA), in parteneriat cu Universitatea...
Vezi toate stirile