Inapoi

Termeni si conditii

 1. Informatii despre site

 
1.1. Site-ul www.imasig.ro este proprietatea Fundatiei "Institutul de Management in Asigurari", identificata prin CIF 25285051, cu sediul in Bucuresti, sector 1, Str. Stelutei nr. 2, cod postal 013356.
 
Coordonate de contact:
  • telefon:   021 230 51 32
  • fax:          021 230 51 22
  • email:     office [at] ima-imi.ro
  • website: www.ima-imi.ro
1.2. Site-ul www.imasig.ro este un site dezvoltat de Fundatia "Institutul de Management in Asigurari" in cadrul proiectului “Program national de formare profesionala a specialistilor si intermediarilor din asigurari”, ID 49461. Acest proiect este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, ´Investeste in oameni!´, conform contractului de finantare POSDRU/81/3.2/S/49461 si se inscrie in Axa prioritara nr. 3 - Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor si in Domeniul major de interventie 3.2. - Formare si sprijin pentru intreprinderi si angajati pentru promovarea adaptabilitatii.
 
1.3. Scopul www.imasig.ro nu este unul comercial, ci de prezentare a cursurilor organizate in cadrul proiectului Program national de formare profesionala a specialistilor si intermediarilor din asigurari”, ID 49461. Totodata, prin intermediul site-ului www.imasig.ro se va realiza si inscrierea la aceste cursuri.

 
2. Proprietatea Intelectuala

2.1. Continutul si design-ul www.imasig.ro, inclusiv bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea Fundatiei "Institutul de Management in Asigurari" si sunt protejate de legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe.
 
2.2. In cazul informatiilor si continutului postat de utilizatori inregistrati sau terte parti ori parteneri pe www.imasig.ro sau in cadrul cursurilor, drepturile de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat acea informatie.
 
2.3. Utilizatorii pot folosi continutul www.imasig.ro doar pentru folosinta lor personala, iar actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii, in prealabil, a unei permisiuni scrise din partea Fundatiei "Institutul de Management in Asigurari":
  • indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor al Fundatiei "Institutul de Management in Asigurari" asupra continutului, inclusiv schemelor, graficelor si altor elemente pentru care nu se precizeaza in mod expres ca au un alt autor;
  • modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea, in orice mod sau forma, precum si participarea la transferul, vanzarea ori distributia, oneroasa ori gratuita, a unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii, in prealabil, a unei permisiuni scrise din partea Fundatiei "Institutul de Management in Asigurari";
  • reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei, sau catre persoane fizice sau juridice, in format electronic sau tiparit, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Fundatiei "Institutul de Management in Asigurari".
2.4. Este interzisa orice utilizare a continutului www.imasig.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului, in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, pot fi trimise la adresa de email office [at] ima-imi.ro.
 
2.5. In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul www.imasig.ro incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat(a) sa trimiteti un email la office [at] ima-imi.ro cu informatii privind drepturile incalcate, pentru a permite administratorului www.imasig.ro sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale.
 
 
3. Schimbari ale site-ului

3.1. Fundatia "Institutul de Management in Asigurari" isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge, in orice moment, portiuni ale site-ului. 
 
 
4. Inregistrare, parole si responsabilitati
 
4.1. Accesul la cursuri necesita inregistrarea prin completarea formularului de inscriere. Toate datele si informatiile furnizate de dvs. in formularul de inscriere vor fi utilizate de Fundatia "Institutul de Management in Asigurari" in scopul raportarilor la Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.
 
4.2. Persoanele care se inscriu la cursuri prin intermediul site-ului www.imasig.ro au responsabilitatea in ceea ce priveste realitatea si corectitudinea informatiilor furnizate.
 
4.3. Fundatia "Institutul de Management in Asigurari" nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. prin utilizarea unor calculatoare apartinand altor persoane/organizatii.
 
 
5. Datele cu caracter personal
 
5.1. Fundatia "Institutul de Management in Asigurari" respecta legislatia in vigoare privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora date (Legea nr. 677/2001, cu modificarile si completarile ulterioare).
 
5.2. Fundatia "Institutul de Management in Asigurari" este autorizata pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, in confomitate cu decizia nr. 16957/14.06.2010, inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

5.3. Conform Legii nr. 677/2001, cu modificarile si completarile ulterioare, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Fundatia "Institutul de Management in Asigurari", la coordonatele mentionate in sectiunea Contact a www.imasig.ro.

5.4. Scopul colectarii datelor dvs. personale il reprezinta inregistrarea dvs. in registrul participantilor la cursuri, emiterea certificatelor de absolvire, transmiterea de informatii catre Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

5.5. Fundatia "Institutul de Management in Asigurari" poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru sau cand este cerut de o autoritate competenta.
 
 
6. Egalitatea de sanse
 
6.1. Fundatia "Institutul de Management in Asigurari" respecta legislatia in vigoare privind egalitatea de sanse si non-discriminarea, in toate actiunile propuse in proiect: selectia participantilor la cursuri, selectia subcontractorilor pentru produse si servicii, echipa de management a proiectului.
 
 
7. Dezvoltarea durabila
 
7.1. Politica Fundatiei "Institutul de Management in Asigurari" este de a respecta principiile dezvoltarii durabile prin luarea unor masuri precum: realizarea comunicarii preponderent prin mijloace electronice, in vederea utilizarii cat mai reduse a hartiei; utilizarea hartiei reciclate atunci cand este posibill; utilizarea de echipamente tehnice fiabile, cu consum redus de energie.

Newsletter

Pentru a fi la curent cu toate informatiile furnizate de Imasig.ro, va puteti abona la newsletterul nostru.

Ma abonez

Stiri & Evenimente

Comunicat de presa finalizare proiect Publicat pe 5 decembrie 2013

Fundatia Institutul de Management in Asigurari are placerea sa anunte finalizarea proiectului...

Peste 8.000 de participanti la cursurile de formare din domeniul asigurarilor finantate de Uniunea Europeana Publicat pe 6 noiembrie 2013

Fundatia Institutul de Management in Asigurari (IMA), in parteneriat cu Universitatea...
Vezi toate stirile